Mi a Time Trap Escape Room?

Egy játék, melyben 2-6 fős csapatok tehetik próbára találékonyságukat egy speciálisan kialakított helyiségben, ahol egymásra épülő feladatokat kell megoldani 60 percen belül. Adott egy szituáció, rengeteg megoldásra váró talány, limitált idő, és persze maguk a játékosok. Ez a receptje egy felejthetetlen kalandnak a Kalmárfogóban.

A játék során egyedi környezetben kell változatos logikai, ügyességi feladatokat megoldanotok, melyek mind közelebb juttathatnak majd a végső megoldáshoz. Nem igényel semmilyen különleges felszerelést, és mindenkinek remek szórakozás életkortól függetlenül.

 

Szeretnék foglalni. Hogyan kezdjek hozzá?

Foglalásodhoz hívd a 0775–205105-ös telefonszámot, ahol a játékmesterrel együtt kiválasztjátok a számodra leginkább megfelelő időpontot és kész a foglalásod :)

 

Mennyibe kerül egy játék? Hogyan fizethetek?

A játék ára a résztvevők számának függvényében változik:

2 játékos esetén – 60 lej / fő

3 játékos esetén – 55 lej / fő

4 játékos esetén – 50 lej / fő

5 játékos esetén – 45 lej / fő

6 játékos esetén – 40 lej / fő

A csapatok tehát 2 és 6 fő között értendőek, fizetni a játék előtt készpénzzel tudsz.

 

Ajándékba szeretnék „szabadulást” adni! Lehetséges?

Semmi akadálya! Telefonon megrendelheted az utalványt, igyekszünk még aznap legyártani és át is veheted személyesen a megegyezett helyen és időpontban. Szép, igényes, mutatós!

 

Jöhetünk gyerekekkel is játszani?

Úgy gondoljuk, hogy 8 éves kortól már élvezhető a kaland! A logikai csavarok és gondolatok bonyolultak lehetnek a fiatalabbak számára, ugyanakkor 12 éves kor alatt csak szülői, vagy 18 év feletti személy kíséretében engedhetünk be gyerekeket.

 

Milyen ruhát kell viselnünk?

Ami számodra kényelmes, nem kell semmilyen különleges felszerelés.

 

Ijesztő a játék?

A játék nem az ijesztgetésről szól! Ez egy logikai csapat-kaland játék és nincsenek hirtelen történések a szobákban.

 

Nem találsz választ a kérdésedre? Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon a 0775–205105-ös számon, vagy a www.facebook.com/TimeTrapEscapeRoom/ oldalon.

© 2024 TIME TRAP ESCAPE ROOM
FACEBOOK | 
TWITTER | 
TUMBLR | 
INSTAGRAM