A Time Trap Escape Room szabadulós játék Hargita megyében egyedüliként nyitja meg előttetek a szabadulós játékok világát. Várunk titeket, hogy kipróbáljátok ezt az élő logikai játékot, ahol leleményességre, jó megfigyelőképességre és némi találékonyságra van szükség.

A szabadulós játékok lényege, hogy ötvözik a kalandérzést, problémamegoldást egy adrenalin-dús környezetben, ahol időre kell megoldani különböző feladványokat kódok, jelek megfejtése segítségével, hogy aztán kijuthassunk egy elzárt szobából. Nincs szükség lexikális tudásra, ellenben az együttműködés, kreativitás mind kellenek majd a bent töltött idő alatt.

A szabadulós játék új élményt és szórakozást nyújt, csapatjáték, mely összehozza a családokat, barátokat, munkatársakat. Nincsenek ijesztő, félelmetes jelenetek vagy felnőtt tartalom, így családok gyerekekkel is bátran részt vehetnek a kalandban. Ideális helyszín csapatépítő tréningekre, lánybúcsúk, legénybúcsúk és szülinapok kedvelt helyszíne.

Szabadulószobánkban 2-6 fő tud kényelmesen játszani, a játékidő 60 perc. Tedd próbára magad, hozd el a barátaidat, a kollégákat vagy a családot és éld át Te is a kiszabadulás izgalmait!

© 2024 TIME TRAP ESCAPE ROOM
FACEBOOK | 
TWITTER | 
TUMBLR | 
INSTAGRAM